Afslanken online

Leestijd1 minuut

Afslanken online

Bij afslanken online schrijven mensen die willen afvallen en hun gewicht op peil houden of gezonder leven zich in  voor online begeleiding. Ieder mens is uniek, dus ook het afvalprogramma, iedere deelnemer krijgt een persoonlijk dieet programma. Het dieetprogramma wordt samengesteld op basis van geslacht, leeftijd, lengte, gewicht en beweging.

Bij het afslanken zonder dieet  worden menu’s gemaakt die aansluiten op de persoonlijke situatie. Het unieke aan afslanken zonder dieet is dat het geen standaard cliché dieet is, waarbij je bijna niks mag eten. Standaard diëten en methodes werken niet altijd goed, meestal komt men nadat men is afgevallen en weer normaal eet dubbel aan.

Kiest men bijvoorbeeld voor afvallen buik met de afslankmethode afslanken zonder dieet, dan voorkomt men het zogenaamde jojo effect. Mensen hebben last van het jojo effect als ze te snel afslanken, ook wel crashdieet genoemd. In dit geval is het lichaam gewend geraakt aan weinig eten, ga je weer normaal eten dan ziet het lichaam dat als extra voeding, zo kom je dus weer aan de extra kilo’s.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *