Afslankmiddelen

Leestijd1 minuut

Afslankmiddelen

Er zijn veel verschillende manier van diëten en afvallen, waarvoor van verschillende afslankmiddelen gebruik gemaakt kan worden.

Een van deze diëten is het eiwitten dieet, het is de bedoeling dat je lichaam de suikers en vetten die het lichaam bezig verbrand terwijl de rest van je lichaam, je spieren, in goede vorm blijven.


Tijdens de eerste fase van een dieet als dit zul je eerst snel afvallen, koolhydraten worden uit het menu gehouden, en het lichaam zal moeten wennen en de nieuwe voedingstoffe. Het lichaam zal in het begin alle suikers in het lichaam verbranden en dan doorgaan met de reservevetten. Om te zorgen dat je de spiermassa niet aantast drink je een eiwitten shake, deze bevatten veel eiwitten die helpen de spieren opbouwen waarmee je toch je buik kunt afslanken.

Na deze fase ga je je gewicht aannemen en behouden, het is belangrijk om veel water te drinken en weer meer gevarieerd te gaan eten. Water is belangrijk voor de aan en afvoer van bouwstoffen en afvalstoffen en gevarieerd eten voor de verschillende vitamine en voedingstoffen, in deze fase ga je ook meer koolhydraten nuttigen en dergelijke.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *