Decentraland: cryptocurrency of spel

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten munten in de cryptocurrency. De meest bekende munt zal waarschijnlijk voor velen nog steeds de bitcoin zijn, maar dat komt vooral omdat deze munt de afgelopen jaren ontzettend veel aandacht in het nieuws heeft gekregen. Achter, zijn er naast de bitcoin natuurlijk nog veel meer andere soorten munt die erg stevig in de schoenen staan. Meer en meer mensen kiezen er daarom ook voor om te investeren in de cryptocurrency. De kans op winst is voor sommige waarvoor het investeren in deze munten gedaan wordt. Anderen doen het vooral omdat zij er vertrouwen in hebben dat cryptocurrency in de toekomst een nieuwe manier van betalen gaat worden. Alle opties zijn hierbij mogelijk en we wachten dan ook graag af wat de crypto ons in de toekomst nog gaat brengen. Toch zijn er ook nu veel interessante munten te verkrijgen. 

 

Decentraland

Zo is er Decentraland. Deze cryptocurrency wordt als munt ook wel de Mana coin genoemd. Deze munt heeft echter iets speciaals dat het uitermate interessant maakt. Decentraland is namelijk niet alleen een coin, daarnaast is dit ook een spel dat gespeeld kan worden in de browser op het internet. Dit maakt deze coin meteen erg uniek en ook aantrekkelijk om in te investeren. Decentraland kopen wordt dan ook steeds vaker gedaan door mensen. Met de aanschaf van hun zogenoemde Mana coin is het mogelijk om in het spel bepaalde zaken aan te schaffen. Zo kan er met de coin zelfs delen van de wereld waarop het spel plaatsvindt gekocht worden. Deze Decentraland coin werkt op het Ethereum netwerk, die voor de meeste investeerders in cryptocurrency natuurlijk wel bekend in de oren klinkt. 

 

Coin 

Naast de Mana of Decentraland coin is er ook een Land coin in het spel. Deze munt kan gekocht worden met de centrale munt, dus de Mana of Decentraland. Met de Land coin kan je in het spel betalen. Hierbij kan je dus denken aan een soort online betaalmiddel in het spel waarmee je kleding en andere zaken kan gaan aanschaffen. Doordat deze munt dus tegelijkertijd een geheel spel is, is de munt erg populair geworden en veel in waarde gestegen. Nu is het natuurlijk de vraag of de waarde van deze munt gaat blijven stijgen, maar de mensen die het spel kunnen spelen zijn er in ieder geval zeer over te spreken. Als jij hier nu ook enthousiast over bent geworden, kan je er tevens voor kiezen om in deze cryptomunt te gaan investeren.

Geef een reactie