Draaideurkasten

Leestijd2 minuten

Draaideurkasten

Een opgeruimd en geordend kantoor begint met de juiste opbergmogelijkheden. Een onmisbaar onderdeel van opbergen in een kantooromgeving is de archiefkast. Bij Kantoormeubels Kopen hebben we een ruim assortiment aan metalen archiefkasten met draaideur.

Deze kasten zijn praktisch, oerdegelijk en zien er strak en eigentijds uit. Zo’n metalen archiefkast staat perfect in elke kantoorinrichting.

Veilig opbergen

Uw meest belangrijke stukken laat u natuurlijk niet ergens op kantoor slingeren. Contracten en waardepapieren bergt u veilig op in een brandwerende kast die ook nog een bijzonder moeilijk te openen is voor diegene met slechte bedoelingen.

Onze brandwerende archiefkast BWK8 heeft buiten zijn bescherming tegen brand ook een aantal inbraak vertragende eigenschappen zoals een dubbelbaard veiligheidsslot en extra versluiting door middel van vijf schoten.

Deze super veilige archiefkast heeft vier verstelbare legborden en de deuren zij uitneembaar.

Modulaire draaideurkasten

We hebben een serie draaideur archiefkasten die u modulair kunt opbouwen zodat u precies de kast samenstelt die past bij uw opbergwensen. Deze kasten zijn samen te stellen uit bijvoorbeeld lage en hoge archiefkasten met deuren en een gedeelte open kast waar u zaken in kunt bewaren die het verdienen om gezien te worden.

Natuurlijk zijn archiefkasten in eerste instantie om zaken in op te bergen maar de stijlvolle uitstraling van deze kasten zorgen ervoor dat deze kasten een welkome aanvulling zijn op uw kantoorinrichting.

U kunt kiezen tussen drie verschillende kleuren hout om de deuren van uw kasten mee af te werken. De ombouw van de kast is verkrijgbaar in zowel wit als aluminium. Zo past deze modulaire kast gegarandeerd in elk kantoor.

Naast deze draaideurkasten, ook wel vleugeldeurkasten genoemd, zijn er nog meer verschillende archiefkasten. In  webshops staan ook  ladenkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten en dossierkasten. Naast archiefkasten zijn er nog honderden andere kantoormeubelen die geschikt zijn voor iedere ruimte in uw kantoorpand.