Duo rolgordijnen

Leestijd2 minuten

Duo rolgordijnen

Gordijnen hangen vrijwel overal in elk interieur. Behalve dat gordijnen een decoratieve functie hebben, zijn ze ook erg functioneel en geven het interieur ook een gezellig tintje. Gordijnen voor het raam verminderen ook de inkijk van buiten af. Al met al hebben raamdecoraties, zoals gordijnen, jaloezieën, vitrage etc. als voornaamste functie decoratie. Een raam zonder gordijnen of jaloezieën oogt kaal en niet zo warm en knus. Gordijnen verminderen de inkijk, daarnaast laten ze zonlicht door of juist tegen, werken geluiddempend en houden warmte en kou tegen.

Gordijn soorten

Enkele gordijn soorten zijn:
– Jaloezieën
– Gewone gordijnen
– Paneelgordijnen
– Lamellen
– Rolgordijnen

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een zeer eenvoudig te bedienen type zonwering systeem(gordijn) welke bestaat uit horizontale stroken houten, aluminium of kunststof panelen. De lichtinval kun je met jaloezieën heel goed aanpassen door middel van het open en dicht schuiven. Jaloezieën kunnen ook in z’n geheel helemaal omhoog getrokken worden voor bijvoorbeeld totale lichtinval of voor het zemen van de ramen aan de binnenkant. Soms vindt men dat jaloezieën niet zo knus zijn, in dit geval kan men kiezen voor overgordijnen.

Gordijnen

Deze zijn de gordijnen die gemaakt zijn van zware stof. Meestal hangt er voor een vitrage, dit is een gordijn welke gemaakt is van een dunnere stof, soms met randjes van kant en zijn meestal in lichte kleuren verkrijgbaar. Overgordijnen zijn gemaakt van zware stoffen, zo houden ze de kou buiten en de warmte binnen. In betweens zijn gordijnen van een iets dunnere stof, welke veel zonlicht doorlaten, maar er is geen inkijk mogelijk. Van binnenaf doorheen kijken kan wel.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn rolgordijnen die bestaan uit twee stoflagen. De stoflagen zijn van transparante en niet transparante banen. Duo rolgordijnen op maat bestellen is ook mogelijk. U bepaalt welke kleurencombinaties u wenst, welke soorten stoffen, welk formaat, breedte of hoogte. Voor het bestellen van een duorolgordijn bent u bij www.leukeramen.nl aan het juiste adres. Wenst u meer informatie omtrent raamdecoratie, dan verwijzen wij u naar de website van Leukeramen. Hier leest u meer over de nieuwste gordijn trends, de collectie, de kleuren, functies, contact info en service.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *