Erkende paragnost

Leestijd1 minuut

Erkende paragnost

Veel mensen geven zich uit als erkende paragnost. Toch bestaat er nog geen diploma voor een paragnost of helderziende. Hoe zit dit nu precies?

Aangezien er geen diploma in het leven is geroepen voor paragnoste of helderziende, bestaan er toch erkende paragnosten. Er zijn namelijk opleidingen voor paranormaal therapeut. Hierbij kan een paragnost online leren om te gaan met zijn waarnemingen en de betekenissen daarvan. Het medium helderziende in opleiding leert dan ook hoe hij deze beelden direct kan oproepen en verder kan ontwikkelen zodat deze ook in de toekomst kan kijken. Echt erkende en grote paragnosten zijn er niet veel van op deze wereld.

Paragnosten noemen zich nogal gauw een erkend paragnost. Zij worden dan, zoals ze zelf zeggen, “gescreend” door reeds erkende paragnosten. Ze geven dan beiden adviezen over hetzelfde vraagstuk. Wanneer een paragnost in grote lijnen hetzelfde heeft waargenomen en hetzelfde advies heeft afgegeven als de reeds erkende paragnost, noemt de gescreende paragnost zich veelal een erkende paragnost.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *