Financieel vertaalbureau

Leestijd1 minuut

Financieel vertaalbureau

Een financieel vertaalbureau levert diensten welke te maken hebben met vertaling van financiële documentatie. Zo een vertaalbureau moet vertalingen leveren welke van onberispelijke kwaliteit zijn en uiterst nauwkeurig. De normen in de internationale zakenwereld zijn uiterst hoog en het is dan belangrijk dat financiële documenten van hoog niveau zijn. Zowel voor de uistraling van het bedrijf als van een eventuele buitenlandse zakenpartner.


Bedrijven moeten voor de vertaling van financiële documenten kunnen vertrouwen op een ervaren- en beëdigd vertaler van een financieel vertaalbureau. Het is daarbij ook handig als het werk gecontroleerd wordt door een tweede of zelfs derde vertaler, om op deze manier de kwaliteit omhoog te schroeven.

Tot de diensten van financieel vertaalbureaus kunnen behoren: fiscale rapportages, financiële bedrijfsadviezen, due diligence-rapporten, douanedocumenten, pensioenregelingen, financiële brochures, prospectussen, verzekeringspolissen, jaarrekeningen, volmachten, etc.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *