Folder

Leestijd1 minuut

Folder

Folder oftewel een vouwblad, is een stuk gevouwen papiertje dat bedrukt is met informatie of reclame. Bedrijven, supermarkten, winkels, apotheken of andere organisaties laten folders drukken om informatie te verschaffen over nieuwe producten, aanbiedingen, diensten en nog veel meer. Folders worden huis aan huis verspreid, of staan in een folderbak- of rek in een wacht- of zitruimte waar veel mensen langskomen. Reclame of informatie verschaffen via een folder is zeer goedkoop en effectief.

Een visitekaartje of naamkaartje is een papieren kaartje waarop belangrijke contactgegevens staan zoals functie, naam, adres, telefoonnummer of mobilenummer privé of bedrijf en e-mailadres staan. Visitekaartjes worden zowel in de zakelijke als privé sfeer gebruikt voor een gemakkelijker toekomstig contact.

Visitekaartjes maken geschiedt bij een grafisch ontwerper en het drukken ervan in een drukkerij. Diverse websites maken tegen betaling ook visitekaartjes, meestal kan men op de website de voorbeelden van enkele standaard lay-outs zien.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *