Goedkoop en snel een zakelijke auto leasen?

Goedkoop en snel een auto leasen?

U bent ondernemer en uw auto is total loss of heeft geen restwaarde meer, u heeft een auto nodig voor uw startup of u heeft geen geld gespaard voor een nieuwe auto. Dit kan allemaal gebeuren en een auto is erg belangrijk in het dagelijks leven, helemaal als ondernemer. Als u bij een klant op bezoek gaat is het zaak om representatief over te komen en een nette auto kan ervoor zorgen dat u een goede indruk achter laat bij uw klant. Het kan namelijk voorkomen dat u een bedrijf gaat starten en hiervoor een auto nodig heeft, maar u niet zeker weet hoelang dit staande houdt. Hiervoor zijn flexibele contracten ontwikkeld die van korte duur zijn.

Via Dealerleasing leasen en huren

Door middel van Dealerleasing kunt u voor een korte periode een auto leasen. Dit is erg handig door het flexibele contract dat de leasemaatschappij aanbiedt. Door een contract te ondertekenen met een korte looptijd loopt u als ondernemer een stuk minder risico dan als u een auto voor een langere looptijd least. Stel dat uw project of onderneming van korte duur is en u zit nog met een lease auto van een paar jaar, die u dus niet meer gebruikt, dan is dat zonde van uw geld. Dealerleasing is gericht op ZZP’ers, starters en Mkb’ers.

Het contract voor leasen is maandelijks opzegbaar na de initiële looptijd. Hierdoor zit u niet voor een langere looptijd vast aan een contract waar u niets aan heeft. De leasecontracten zijn volledig naar eigen wens aan te passen. Het leasecontract bevat alles, namelijk: allrisk verzekering met Europa dekking, volledig onderhoud van de leaseauto, reparatie, rente en afschrijvingskosten, Houderschapsbelasting, inzittenden zijn gratis meeverzekerd, direct vervangend vervoer bij schade en bij onderhoud en een gratis ophaalservice voor onderhoud. Kortom, u hoeft alleen te tanken.

Als u als een ondernemer een project heeft van korte duur is het ook mogelijk om een auto of bus te huren. Het voordeel van huren is dat u een auto voor een zeer korte looptijd kan gebruiken. Het wordt u aangeraden om te huren wanneer u weet dat u de auto voor een bepaalde periode nodig heeft. Als u dit niet weet en het contract steeds verlengt, dan kunnen de kosten enorm oplopen en dan is een leasecontract voordeliger dan een huurcontract. Als u een auto nodig hebt voor langer dan 1 maand, dan is een auto huren via Dealerleasing al snel een alternatief. Bij Dealerleasing hoeft u alleen maar te tanken en alle andere kosten worden voorzien.

 

 

 

Geef een reactie