Incassobureau inschakelen

Leestijd1 minuut

Incassobureau inschakelen

Bedrijven, ondernemingen en instellingen ervaren het als zeer vervelend als diensten of producten worden geleverd aan iemand en deze persoon betaalt niet. Zo een bedrijf gaat dan een incassobureau inschakelen die namens het bedrijf de openstaande schuld zal proberen te  innen. Behalve dat het inschakelen van een incassobureau gepaard gaat met extra kosten, komt het wel eens voor dat de klant zelfs voor de rechter moet verschijnen. Voordat je een incassobureau inschakelt is het belangrijk om te weten welke kosten een incassobureau in rekening brengt, want enkele brengen heel hoge kosten in rekening.


No cure no pay incasso incasseert facturen op basis van geen oplossing geen betaling, kosten worden pas in rekening gebracht als er daadwerkelijk geïncasseerd is. Openstaande vorderingen worden meestal op een  snelle en zakelijke wijze door een incassobureau gevorderd. De meeste incassobureaus in Nederland hebben een incasso keurmerk en zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor incasso ondernemingen (NVI).


Bekende kosten incassobureau die in rekening gebracht kunnen worden zijn, buitengerechtelijke kosten of incassokosten, administratiekosten, informatiekosten of leges, dossierkosten, regelingskosten, registratiekosten etc.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *