Kantoormeubelen Den Haag

Leestijd1 minuut

Kantoormeubelen Den Haag


Alles wat gebruikt wordt voor de inrichting van een kantoor, woning of interieur kan gerekend worden tot meubelen of meubilair. Meubelen zijn voorwerpen om in te richten. Meubelen worden ontworpen en geproduceerd door fabrikanten en makers in meubelen.

Een secretaire is een meubelstuk dat gebruikt wordt als bureau, hierbij kan het bureaublad ingeklapt of ingeschoven worden. Voorts bestaat zo een meubelstuk uit heel veel kasjes en lades, voor het opbergen van schrijf gerij, mappen en documenten. Zo een meubelstuk bestaat uit een geheel, en kan niet uit elkaar gehaald worden zoals bij de moderne kantoormeubelen dat het geval is. Zo een meubelstuk is tegenwoordig heel antiek. Secretaires werden vroeger gebruikt op kantoor, door secretarissen. Vandaag de dag maakt men nauwelijks of geen gebruik van zo een meubelstuk.


We kiezen tegenwoordig liever voor moderne en ergonomische meubelen van zaken die gespecialiseerd zijn in kantoormeubelen zoals, kantoormeubelen Utrecht of kantoormeubelen Den Haag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *