Kledingtips voor een feestje 

We kennen het allemaal wel: je hebt een leuk feestje op de planning en je hebt geen idee wat je aan wil. Je bent al je oude kleding uit je kledingkast zat en hebt geen idee wat je moet kiezen. Dan is de keuze al snel gemaakt om een dagje de stad in te duiken of het internet af te struinen naar iets nieuws. In principe is dat ook helemaal niet erg om zo nu en dan te doen voor een speciaal feestje. Je wilt er natuurlijk wel leuk uitzien en je mooi voelen op een feestje en daarom mogen wij vrouwen ons best zo nu en dan eens verwennen. Wij geven je graag wat tips hoe je nou een leuk nieuw jurkje vindt en benoemen wat inspiratie punten! Veel leesplezier en alvast: veel succes!

Fysieke winkels of online

Iedereen heeft een andere voorkeur: shoppen in een fysieke winkel of shoppen op het internet. Vaak als je een voorkeur hebt, heb je ook een sterke voorkeur. Ik vind het bijvoorbeeld veel prettiger om online te shoppen. Ik bestel gewoon meerdere maten van alles wat ik leuk vind en stuur de rest weer terug. Dat is het enige nadeel ervan: je zit altijd met retourneren. Wel betaal ik altijd met afterpay, dus je bankrekening wordt niet geplunderd voor een tijdje totdat je het geld weer teruggestort krijgt. Op deze manier kan je gewoon rustig op het internet kijken naar wat je leuk vindt en zit je niet met drukte in winkels. Toch is het ook begrijpelijk als iemand liever de winkels rondstruint zodat je je favorieten kunt aanraken, aantrekken en dan kunt beoordelen. Het enige wat je moet hebben is geduld. Wachten voor de paskamers en de rij om te betalen, ga zo maar door. Maar we zeggen dan maar: geduld is een schone zaak.

Wat zoek je?

Het is van tevoren natuurlijk handig om te kijken naar wat voor soort kledingtype je opzoek bent. In het geval van een feestje ben je opzoek naar een jurk. Feestjurken zijn in principe overal wel te vinden. Denk aan een H&M, Bershka, Monki en Costes. Voor de grotere maten raden we je aan om eens een kijkje te nemen op Asos. Hier vind je bijvoorbeeld allerlei feestjurken grote maten, maar ook broeken, nachtkleding dames en andere accessoires. Feestjurken grote maten zijn nou eenmaal niet overal te vinden maar Asos biedt er een breed assortiment van aan.

Geef een reactie