Kuuroord

Leestijd1 minuut

Kuuroord

Een kuuroord is een plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Hier wordt u verwend met massages of baden. Bij een kuuroord zijn meestal verschillende mogelijkheden met betrekking tot arrangementen. Bijvoorbeeld een wellness weekend of voor sauna arrangementen. Deze arrangement verschillen meestal van een dagje ontspannen tot een weekendarrangement.


Een kuuroord is meestal in tegenstelling tot bijvoorbeeld een beautycenter meer gericht op het ontspannen in verschillende genezende baden en het gemasseerd worden door middel van verschillende technieken aan de hand van heerlijk ruikende kruiden, helende geuren en verschillende warmtebronnen.

Een kuuroord is niet volledig nieuw, het is afgeleid van de Grieken en Romeinen deze hadden de technieken en dergelijke al om te ontspannen. Tegenwoordig is het allemaal natuurlijk wel vernieuwd en worden nieuwe technieken gebruikt maar het is dus niet volledig nieuw.


De prijs voor een dagje of weekend ontspanning verschild van plek tot plek en varieert ook nog van welke arrangement u kiest, een weekendje is natuurlijk duurder dan een dag. Tijdens een weekend heeft u ook de beschikking over een kamer in de buurt voor de ultieme ontspanning.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *