LED Lampen

Leestijd2 minuten

LED lampen, waar moet je op letten?

LED lampen, ze winnen steeds meer aan populariteit, en terecht. Deze natuurvriendelijke vervanger van de traditionele verlichting is erg populair, maar als je LED lampen gaat kopen, waar moet je dan op letten? Welke factoren dienen mee te wegen in jouw keuze voor LED? We vertellen je in dit artikel alle punten die je mee dient te nemen in jouw overweging zodat je de beste LED lampen kunt kiezen.

Specificaties van LED lampen

In onze winkel, Letsleds.nl, vind je een groot aanbod met led verlichting van erg hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Zo ook LED lampen. In onze winkel vind je een uitgebreid aanbod met verschillende fittingen, zo onder meer E27, GU10, G9 en G23. Al deze fitting maten zijn belangrijk om er zeker van te zijn dat je de juiste lampen in de juiste lampen houders kunt plaatsen zonder problemen. Zo stap je goed over van traditionele verlichting naar LED lampen. Een andere specificatie die je terugvindt in onze winkel is de voltage, we hebben lampen van 220 en 12 volt. Een belangrijke specificatie die je mee dient te nemen in je overweging is welke oude traditionele verlichting de led lamp vervangt. Zo heb je oude verlichting van bijvoorbeeld 11 watt, klik dan in de filter op deze 11 watt zodat je alleen led lampen te zien krijgt die deze 11 wattage lamp moeiteloos kunnen vervangen.

LED lampen voor jouw huis

Als je led lampen wil kiezen zijn dit dus de factoren die je mee dient te nemen in je overweging, maar mocht je toch niet de juiste led lamp kunnen vinden voor jouw wensen? Neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag met het maken van de beste keus. Zo onder meer het opstellen van een lichtplan, of met persoonlijk advies. Weet je toch niet helemaal welke led lamp je wilt gaan kopen, kijk dan onder meer eens in ons blog, bij Kleurtemperatuur Kelvin, of doe onze besparingsscan.