Liposuctie

Leestijd1 minuut

Liposuctie

Wie wil er nu niet makkelijk afvallen? Geen extra tijd meer vrij maken om naar de sportschool te gaan, geen apparaten aanschaffen om thuis oefeningen op uit te voeren en geen dieet meer volgen waar men zich toch niet aan houdt.

Liposuctie is de oplossing. Een gespecialiseerde arts kan uw overtollig vet verwijderen. De arts zal eerst het gebied afbakenen op uw lichaam, bijvoorbeeld een gebied op de buik als uw doel buikvet verwijderen is. Vervolgens krijgt u een lokale verdoving ingespoten. Na zo’n 20 à 30 minuten zuigt de arts met een slangetje het overtollig vet onder uw huid vandaan, de uiteindelijke liposuctie behandeling. De verdoving is binnen 3 à 4 uur uitgewerkt en dan is het behandelde gebied nog zeer gevoelig. De zwellingen zullen pas binnen een maand geheel verdwenen zijn. Artsen beoordelen 4 tot 9 maanden later pas het resultaat, omdat het resultaat dan pas definitief is.

Men kan ook snel afslanken door een behandeling met ultra-geluid. De celwanden van de vetcellen in een bepaald gebied worden vernietigd. Hierbij komt de inhoud van de vetcellen vrij. Deze worden vervolgens op dezelfde manier als vet van voedsel het lichaam uitgewerkt. Dit is een snellere manier van vet verwijderen dan bij liposuctie het geval is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *