logistieke opleiding

Volg een logistieke opleiding bij Proqua

Leestijd1 minuut

Kan jouw logistieke loopbaan wel een boost gebruiken? Volg dan een van de internationaal gecertificeerde opleidingsprogramma bij Proqua, dé supply chain trainer van Nederland. Bij Proqua studeer je op de manier die het beste bij jou past voor een aantrekkelijke all-in prijs.

ProQua is een particulier opleidingsinstituut en gespecialiseerd in logistieke opleidingen. Sinds 29 jaar is het een gevestigde naam in de wereld van de logistiek. In het cursusaanbod hebben we diverse HBO opleidingen logistiek die de cursisten opleiden van een MBO opleiding logistiek medewerker tot management functies.

Een logistiek opleiding volg je naast een baan, of bijv. in een omscholingstraject. De studieopties die we je bieden sluiten aan bij de diverse leerstijlen die mensen prefereren. Deze logistieke trainingen kunnen daarnaast ook goed gevolgd worden in combinatie met het privéleven.

Diverse logistieke opleidingen

Als specialist in supply chain trainingen werken we met de hoogwaardige opleidingsprogramma’s APICS en ELA. Het zijn internationaal erkende studies die een meerwaarde opleveren voor zowel de cursist als de organisatie.

Er is een groot aanbod aan HBO opleidingen logistiek:

  • ESLOG
  • APICS SPIM
  • APICS CSCP
  • APICS CLTD

Daarnaast biedt Proqua nog een logistieke opleiding aan op MBO-niveau:

  • EJLOG

Jij bepaalt hoe je studeert

Iedere cursist is anders en studeert in zijn eigen tempo. Vandaar dat je bij Proqua zelf kan kiezen hoe je je klaar wilt stomen voor de opleiding. De studieadviseur van Proqua helpt je om te bepalen hoe je de opleiding wil volgen. Dat kan bv. klassikaal, met zelfstudie of door alleen de examentraining toe te passen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om de logistieke opleidingen overdag, ’s avonds of in het weekend te volgen. Tenslotte is het ook mogelijk om individueel of met meerdere collega’s op locatie een opleiding te volgen.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Proqua.