Een loungeset all weather is geen overbodige luxe

Het weer in Nederland is zoals mijn oma altijd al zei: Jantje lacht, Jantje huilt. Het ene moment is er een stralende zon, het volgende moment komt de regen met bakken uit de lucht. Dat zijn we hier inmiddels wel gewend. Maar wat nu als je telkens net te laat bent om de kussens van je loungeset naar binnen te halen? Als je op een kussen gaat zitten dat aan de buitenkant droog lijkt, maar aan de binnenkant écht nog nat is? Bah! Het is dus veel beter om te kiezen voor een loungeset all weather. Een loungeset all weather kun je onder alle weersomstandigheden buiten laten staan. Het water zal pas doordringen tot in de kussens als er in één keer een hele grote hoeveelheid valt. En dan nog drogen de kussens weer snel.

Hoe hou je een loungeset all weather mooi?

Heb je je tuin opgeruimd voor de winter? Dan is het wel zo fijn als je ook de loungeset all weather wat aandacht geeft. Maak deze schoon met een zachte borstel en een sopje en dek 'm, na het drogen af met een dekzeil dat je er direct hebt bijbesteld. Je kunt de kussenhoezen van de loungeset all weather even wassen (zo koud mogelijk en niet in de droger). De kussens ruim je op in je huis of de garage. Als je zorgt dat je alles schoon wegzet, kun je alles komend jaar weer zo te voorschijn halen en in gebruik nemen. Doe jezelf dat plezier!

Welke accessoires heb je nodig bij loungesets?

In principe zijn de loungesets die je online of in de winkel aanschaft helemaal compleet. Maar je kunt je deze loungeset helemaal "eigen" maken door er zelf losse kussens voor nog meer comfort bij aan te schaffen. Ook mag mooie verlichting op je terras natuurlijk niet ontbreken. Kies je voor echte kaarsen of ga je voor LED-verlichting die opgeladen wordt door de zon?

Een parasol mag niet ontbreken

Een van de meest belangrijke zaken bij het combineren van je loungeset met andere accessoires is een parasol. Deze mag echt niet ontbreken. De zon, als deze zich laat zien, kan fel en meedogenloos zijn. Zeker wanneer je lekker aan het loungen bent, heb je niet altijd in de gaten hoe rood je huid aan het worden is. Door te kiezen voor een zweefparasol in de kleur van de kussens van je nieuwe loungeset heb je een perfecte parasol die geen obstakel vormt in het midden van de set.

Geef een reactie