Massage Gouda

Leestijd1 minuut

Massage Gouda


Massage is de praktijk van het toepassen van spanning,druk en beweging op de delen van het lichaam met behulp van de hand of een mechanisch systeem. Tijdens een massage worden delen van het lichaam zoals spieren, pezen, bindweefsels, gewrichten, vaten en soms zelfs organen van het maag- en darmstelsel gemasseerd. Om te masseren wordt dikwijls massageolie toegepast.

Een ieder die behoefte heeft aan massage, is bij massage Gouda of massage Utrecht in goede handen.  Een lichaamsmassage, rug, schouder- en nekmassage, voetreflexmassage, sportmassage, klassieke massage of hot stone massage werkt zeer ontspannend voor lichaam en geest.


In het drukke leven van tegenwoordig zijn een ontspanningsmassage en voetreflexmassage onmisbaar. De technieken tijdens de massages helpen het vermoeide lichaam ontspannen en  tot rust komen, waardoor er een natuurlijke balans ontstaat tussen lichaam en geest.

Bij de schoonheidsspecialist Gouda, beleeft men een exclusieve wellness ervaring tijdens de anti-vermoeidheid en beauty treatment behandelingen. Schoonheid en anti-aging staan tijdens de behandelingen die geïnspireerd zijn op massage technieken uit het Westen en Oosten, centraal.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *