Kastelen

Leestijd1 minuut

Kastelen uit de Middeleeuwen in Limburg anno 2008

Kastelen van toen en nu

Limburg, zoals wij het nu kennen, bestaat pas sinds de eerste helft van de 19de eeuw. Voor die tijd was Limburg opgedeeld in grote stukken land die in bezit waren van verschillende landbezitters en werden bestuurd vanuit grote kastelen met een Middeleeuws karakter. Tegenwoordig is Limburg een groot stuk land, de enige echter overblijfselen van toen zijn de kastelen. De bekendste Limburgse kastelen zijn; Kasteel Erenstein, Kasteel Hoensbroek, Château Neercanne of Kasteel Limbricht. Voor een compleet overzicht van Limburgse Kastelen: (Bron http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_kastelen_in_Nederland#Limburg).


Feestlocatie achter dikke muren

Tegenwoordig worden deze buitengewoon aantrekkelijk ogende Middeleeuwse gebouwen voor andere doeleinden gebruikt. Deze kastelen kunnen een mooie feestlocatie zijn voor verschillende feesten, zoals bruiloften, verjaardagen, maar ook uitermate geschikt voor bedrijven om kerstfeesten of andere grote bedrijfsfeesten of bedrijfsuitjes te organiseren. Deze feesten kunnen voor bedrijven positief uitpakken doordat het bedrijfsuitje de teambuilding versterkt doordat de medewerkers ook buiten het werk in contact komen met elkaar doormiddel van met zijn allen iets te ondernemen.

Verleden, heden en toekomst in een

De Middeleeuwse kastelen Limburg zijn uitermate goed geschikt voor een veelal aan activiteiten, het besturen van stukken land totaan het mogelijk maken om via een bedrijfsuitje teambuilding te verbeteren. Kortom een super feestlocatie in Limburg. Het is een leuk feit dat deze Middeleeuwse bouwwerken niet alleen een rol te spelen in het verleden maar ook het heden en de toekomst.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *