Middelen om veilig seks te hebben

Als jij van plan bent om de avond van je leven te gaan beleven is het altijd goed om rekening te houden met een aantal zaken. Zo is veiligheid een van de belangrijkste punten, omdat je wilt voorkomen dat je onverwachts vader of moeder wordt. Om je hierbij te helpen zullen we hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste punten op dit gebied. Zo  weet je zeker dat je een goede keuze zult gaan maken en dat je veilig te werk gaat. Het is zeker aan te raden om deze tips in overweging te nemen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Gebruik altijd een condoom

Als jij van plan bent om het bed met iemand te gaan delen, is het altijd goed om te kijken naar het gebruik van een condoom. Een condoom is namelijk een middel dat ervoor kan zorgen dat jij niet onverwachts kinderen zult krijgen. Hierbij is de condoom maat wel van essentieel belang. Een goed merk is My Size condoom. My Size condoom kan namelijk precies worden besteld op basis van de afmeting van je geslachtsdeel. Hierdoor weet je zeker dat je een goed formaat hebt waarbij de kans op scheuren beperkt wordt. Ben jij benieuwd naar dit product met de daarbij behorende kosten? Raadpleeg dan direct het internet en bestel meteen de producten. Condooms kosten geld, maar is zeker aan te raden, want je wilt niet spontaan vader worden.

Een morning-afterpil

Heb jij het bed met iemand gedeeld zonder aan anti-conceptie te doen? Dat kan natuurlijk veel stress opleveren. Je wilt immers geen vader of moeder worden op het moment dat je hier nog niet klaar voor bent. Dit wil je dus zeker niet hebben bij een one-night stand. Een veel voorkomende situatie is bijvoorbeeld vakantie. Herken jij jezelf dat je op vakantie bent en de lakens met iemand deelt en dat jullie geen voorbehoedsmiddelen bij de hand hebben? Vervelend! In dat geval is het aan te raden om de volgende ochtend direct een morning-afterpil aan te schaffen. Deze pil zal ervoor zorgen dat je niet in de problemen komt. Let op, de pillen kosten wel vijf euro per keer en het is eigenlijk beter om in eerste instantie al een condoom te gebruiken. Ben jij een bezig bijtje op vakantie, dan loop je veel risico zonder condooms. In dit geval is het gebruiken van een condoom dus zeker aan te raden.

 

Geef een reactie