Mijn smartphone is stuk, wat nu?

Mijn smartphone is stuk, wat nu?

Ik weet nog dat ik een keer moest sprinten voor de metro. Ik moest overstappen van metro naar metro. Trap op, trap af naar het volgende perron. Toen ik de trap op rende gleed ik uit, met mijn telefoon in mijn hand en ja je raad het al, ik stak als natuurlijk reactie mijn handen uit naar de trap om mijn val op te vangen, maar daar in mijn hand zat mijn telefoon. Scherm stuk, shit wat nu? Het probleem is eigenlijk heel simpel, gewoon niet meer je telefoon in je handen houden als je gaat rennen bijvoorbeeld, maar dit soort onhandigheden gebeuren nou eenmaal en zijn menselijk. Je kan ook per ongeluk je telefoon in de WC laten vallen. Super onhandig, maar het gebeurd. Een telefoon die stuk gaat geeft ook meestal een erg naar gevoel, het is iets waar je tegenwoordig niet meer zonder mee kan. Je sociale media, je agenda, afspraken, Whatsapp en noem het maar op. Als je telefoon dan door een onverwachte gebeurtenis stuk is en niet meer bruikbaar is kan dat een hoop stress en ellende met zich mee brengen. Je hebt de keuze om een nieuwe telefoon te kopen of je telefoon te laten repareren. Bij sommige mobiele telefoons is het, het gewoonweg niet waard om je telefoon nog te repareren. Wat niet te redden valt, is niet meer te redden. Als er een vrachtwagen overheen is gereden is de kans vrij klein dat je smartphone of tablet gerepareerd kan worden. Dan lopen de kosten zo enorm op dat het aanschaffen van een nieuwe telefoon nog voordeliger is. Als je telefoon nog wel te redden valt dan heb je de optie hem je mobiel te laten repareren.

Mobiel laten repareren

Gelukkig zijn er een aantal experts op het gebied van mobielreparaties. In de regio Den Haag is GSM paradise een onderneming die deze stress en wanhoop van je smartphone, tablet of ander mobiel apparaat. Door de snelle service kost een mobiel reparatie relatief weinig tijd en voor je het weet heb je je smartphone weer volledig terug. Er zijn veel mogelijkheden naast het repareren van het beeldscherm, zoals het vervangen van de accu, iPad reparatie, GSM reparatie en meer.

GSM paradise werkt met de no cure, no pay norm. Je krijgt daarom ook 3 maanden volledige garantie op de reparatie van je telefoon. Als je telefoon helaas niet te repareren valt dan worden er ook geen onderzoekskosten gehanteerd en hoef je dus ook niet te betalen wanneer je telefoon niet gerepareerd is.

 

Geef een reactie