Pak Nijmegen hotel en geniet van deze mooie stad

De schoolvakanties zijn weer voorbij, de kinderen zijn weer naar school en dus kan het zomaar zijn dat jij en je partner nu dringend toe zijn aan een beetje tijd voor jezelf. Die zes weken zomervakantie, in combinatie met thuiswerken, gaan je niet in de koude kleren zitten! Een Nijmegen hotel is al snel geboekt. Het zal je verbazen wat er allemaal te doen is in Nijmegen. Ook als je alleen maar lekker op een terrasje wilt zitten, ontspannen en lekker eten is dit een goede stad. Nijmegen hotel ligt in het centrum van de stad of net daarbuiten. Je kunt er fietsen huren of je neemt je eigen fiets mee voor een ontdekkingstocht door de stad. Loop je liever? Dan ben je in Nijmegen hotel helemaal aan het juiste adres!

Nijmegen hotel gebruiken als uitvalsbasis

Je kunt Nijmegen hotel gebruiken als uitvalsbasis en rustplek. Er is zoveel te zien en te doen in de stad dat het wel fijn is als je een vaste plek hebt met een goed bed en goede sanitaire voorzieningen waar je even kunt uitpuffen na al je ervaringen. Zo is Nijmegen hotel het ideale startpunt voor veel verschillende activiteiten. Van wandelen en fietsen tot steppen. Je kunt, het is echt waar, een steptocht maken door Nijmegen. Huur steps voor een vrijgezellenfeestje of gewoon met z'n tweetjes. Het is weer eens iets heel anders.

Geschiedenis te over in Nijmegen

Je kunt naar een museum over de natuurhistorie gaan in Nijmegen, maar ook naar een museum met vooral veel fietsen door de jaren heen. Je kunt er heerlijk zitten op een terras op de Grote Markt en je verbazen over die Romeinen die het zoveel jaren geleden hebben aangelegd. Wil je meer weten over de Tweede Wereld Oorlog? Ook dan zit je goed in Nijmegen. Operation Market Garden speelde zich hier af en hier is veel informatie over te vinden.

Andere onverwachte uitjes in Nijmegen

Heb je je wel eens afgevraagd wat blinde mensen doormaken? Je kunt in Nijmegen naar het muZIEum en hier ervaren hoe dat in zijn werk gaat. Wil je liever een tour door de stad? Kies dan een van de escape routes waarbij je opdrachten moet uitvoeren om weer verder te komen. Deze routes zijn leuk met een wat grotere groep, maar kunnen ook heel leuk zijn met twee personen. Neem je de kinderen mee? Vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan Speeltuin De Leemkuil. Je kinderen, en jij, zullen daar genieten!

Geef een reactie