Pre Employment Screening

Leestijd1 minuut

Pre Employment Screening

Bij een pre employment screening worden gegevens en informatie over het arbeidsverleden van de sollicitant verzameld. Een Pre Employment Screening is bedoeld om mogelijke teleurstellingen en problemen met toekomstige medewerkers uit te sluiten. Hierbij worden onvolkomenheden die nadelig kunnen zijn voor de uitoefening van de te betrekken functie onderzocht.

In een overval training worden medewerkers bewust gemaakt hoe zij kunnen meehelpen een overval te voorkomen en wat ze moeten gaan als er een overval plaats vindt in het bedrijf.

Beveiligingscamera’s worden opgehangen om criminaliteit te voorkomen of beelden vast te leggen dat helpt om de daders of frauderend personeel op te sporen. Sommige camera’s zijn uitgerust met een microfoon, waardoor ze ook geluid kunnen opnemen. Een bewakingscamera wordt geplaatst op diverse plaatsen waar criminaliteit en overlast voorkomen kunnen worden zoals luchthavens, stations, havens en snelwegen. Een beveiligingscamera wordt ook in en om gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, banken, winkelcentra en ministeries geplaatst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *