Prikbord

Leestijd1 minuut

Prikbord

Een prikbord is gemaakt van zacht hout of een plaat van kurk en wordt bevestigd aan de muur of wand. Hierop kan je met behulp van spelden of punaises, zoveel als je wilt foto’s, briefjes, memo’s etc. aan ophangen. Metalen borden waaraan men met behulp van magneetjes notities of foto’s kan bevestigen, hebben min of meer ook dezelfde functie als een prikbord.  Een prikbord kopen we meestal om memo’s, notities en boodschappen bij elkaar op te hangen, zodat we het niet vergeten. Een prikbord kan het beste opgehangen worden aan de wand of een deur in de keuken of een gezamenlijke ruimte op kantoor.

Een kurkbord is een prikbord dat gemaakt is van kurk. Kurk wordt gemaakt van de schors van de kurkeik en is een licht en elastisch. Kurkborden zijn zeer geschikt voor gebruik op school, kantoor of thuis, memo’s, foto’s en kaartjes kunnen heel simpel en eenvoudig bevestig worden een kurkbord.

Een pinboard is een prikbord waarop je met behulp van pinnen, foto’s, sticky notes, kaartjes, notities, posters etc. kunt vastmaken. Zo een pin is van plastic en metaal en kan heel stevig vast zitten in het bord.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *