Proteïne producten

Leestijd1 minuut

Proteïne producten

Er zijn verschillende soorten proteïne producten op de markt die kunnen helpen bij het afvallen van vet en het behouden van spieren.


De producten bevatten veel eiwitten die het lichaam nodig heeft op de spiermassa te behouden en tegelijk af te vallen. Deze proteïne producten worden in verschillende vormen aangeboden bijvoorbeeld in de vorm van een proteïne shake die je kant en klaar kunt kopen maar ook als proteïnepoeder waarna je deze zelf nog klaar moet maken. Proteine producten zijn er ook in de vorm van een reep, pudding of mouse, soepen, pannenkoeken en warme of kouden dranken.


Het is de bedoeling dat je deze producten in een bepaalde volgorde eet en ook goed de maten en tijdstippen in de gaten houd van het nuttigen. Op deze manier kan het lichaam het beste wennen aan het proteïnedieet en aan de nieuwe vorm van voedsel. Om op gewicht te blijven is het belangrijk dat je niet terug valt in een oude eet gewoonte en veel water drinkt, het lichaam heeft 1,5 tot 2 liter water nodig per dag om afvalstoffen af te voeren.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *