Recherchebureau

Leestijd1 minuut

Recherchebureau

Recherche is de afdeling van de politie die misdrijven oplost, rechercheurs zijn politieambtenaren die op de rechercheafdeling werken. Rechercheurs of politierechercheurs zijn detectives die in dienst zijn van de politie, privédetectives worden ook wel rechercheurs genoemd. Een recherchebureau wordt ook wel een detectivebureau genoemd.

Een privédetective inhuren wordt de laatste tijd steeds gewoner, bedrijven en particulieren doen steeds vaker een beroep op een recherchebureau. Een bedrijfsrecherche wordt ingeschakeld door een bedrijf bij bedrijfsspionage, fraude en zeer ernstig werkverzuim door personeel.

Medewerkers van een recherchebureau krijgen agressie training zodat ze kunnen omgaan met agressief gedrag. Participanten van een agressie training leren waarom iemand agressief is, waardoor ze agressie kunnen tegen houden en het gedrag van de agressieve persoon kunnen ombuigen. Is de aanvaller niet  te stoppen, dan kan de agressor zonder enig geweld verwijderd worden uit de groep of menigte. Agressief gedrag in de werksfeer in bijna alle bedrijfstakken neemt steeds meer toe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *