Sekschatten

Leestijd1 minuut

Sekschatten

Het internet biedt allerlei mogelijkheden, zo ook voor seksuele lusten.
De zogenaamde cyberseks is reeds bekend bij veel mensen, er zijn talloze sites waar je kunt chatten met chat girls en erotische filmpjes of foto’s kunt bekijken, vaak is dit tegen betaling. Er zijn echter voordelen maar ook nadelen aan het online sekschatten. Hieronder een korte opsomming van enkele voorbeelden.

Voordelen:

  • Men kan makkelijk contact leggen.
  • Anonimiteit is gewaarborgd dus men kan alle lusten en voorkeuren kwijt waar men zich normaal misschien voor zou schamen.
  • Er is geen risico op geslachtsziektes of zwangerschap.

Nadelen:

  • Het gevaar bestaat dat mensen verslaafd raken aan cybersex of chat adult.
  • Erotische foto’s of filmpjes van de chatter zelf zouden misbruikt kunnen worden, bijvoorbeeld door ze door te spelen naar sekssites of seksblad.
  • Nieuwsgierige pubers beseffen mogelijk niet dat anderen zich anders voor kunnen doen dan dat ze werkelijk zijn. En laat zich mogelijk verleiden tot een ontmoeting, met alle gevolgen van dien.

Mensen die vaak porno bekijken op internet, brengen hun psychische gezondheid in gevaar. Deze zogenaamde cyberseks verslaafden spenderen er uren per dag aan en zijn niet langer in staat hun eigen gedrag te controleren, het wordt dwangmatig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *