Uitdagende kleding

Leestijd1 minuut

Uitdagende kleding

Dames kopen graag uitdagende kleding om verschillende redenen. Volgens onderzoek dat verricht is door een universiteit in Amerika, blijkt dat vrouwen sexy of uitdagende kleding vooral aanschaffen tijdens de ovulatie periode. Ze kijken op dat moment opvallend graag naar andere vrouwen die er knap uitzien of sexy gekleed zijn. Vervolgens passen zij hun aankoopgedrag aan, om er nog/ook knapper of sexyer uit te zien dan andere vrouwen. Tijdens de vruchtbare dagen van de maand zijn de meeste vrouwen geneigd om allerlei zaken te kopen, omwille van de fysieke aantrekkelijkheid. Dit kunnen niet alleen uitdagende of sexy kleding zijn, maar ook accessoires, ingreepjes, make-up, voedingssupplementen, verzorgingsartikelen.

Het onderzoek wees uit en tegelijkertijd de conclusie trekkende dat hormonen een sterke invloed hebben op het koopgedrag van vrouwen. Vanuit de neuromarketing is dit een interessante conclusie.

Uitdagen als Sport

Uitdagen is een sport voor veel vrouwen. Uitdagende kleding helpt je daarbij. Ook uitdagende lingerie is hiervoor natuurlijk ook meer dan geschikt. De meeste uitdagende kleding geeft ook een deel van het lichaam bloot. Want laten we wel wezen, het lichaam is het meest uitdagende gereedschap dat men als vrouw heeft.   

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *