Uw gehoor beschermen is hard nodig

Uw gehoor beschermen is hard nodig

U bent groots fan van muziek, concerten en wellicht festivals. U werkt dagelijks onder zware geluid overlastende omstandigheden of u bent geboren met een slechter oor. Dit kunnen allemaal oorzaken zijn voor de teruggang van uw gehoor. Gelukkig heeft u vaak een gedeelte zelf veel in handen als het gaat om uw gehoor.

Oordoppen tijdens een muziekconcert

Het is vaak verstandiger om bij een concert wellicht oordoppen in te doen. Het soort concert maakt in principe niet uit. Of u tussen de jongeren staat te dansen op een elektronisch muziekfestival, op een rockconcert staat of naar een klassiek concert gaat, het zal altijd nadelig zijn voor uw oren. Dit komt omdat het volume al gauw boven 90 dB komt. Als het volume meer dan een uur boven de 80 dB uitkomt zal dit schadelijke gevolgen hebben voor uw oren. U kunt eindeloos genieten van alle concerten zolang u gebruik maakt van goede gehoorbescherming. Hoe langer u bij het concert aanwezig bent, hoe meer gehoorbeschadiging u op kunt lopen zodra u geen gebruik maakt van gehoorbescherming.

Uw oren laten testen

Mocht u al last hebben van uw gehoor dan wordt u aangeraden om uw oren te laten testen. Als u moeite heeft met horen of als u merkt dat uw gehoor flink achteruit is gegaan kunt uw oren laten testen. Maar waar moet u wezen en bij wie? Oogvoororen.nl is de audicien aan huis. Door het gemak dat oogvoororen.nl aan huis komt heeft u geen last van files, openbaar vervoer of lange wachtrijen. U kunt beginnen met het thuis afnemen van een hoor test. Als u besluit over te gaan tot aankoop van een gehoorapparaat dan moet deze ook zo nu en dan worden afgesteld. Oogvoororen.nl neemt ook die last van uw schouders door deze dienst bij uw in huis te verschaffen. U kunt zo lekker thuis blijven en wachten totdat de afspraak van start gaat. Dit is erg gemakkelijk, helemaal als u wellicht niet meer goed te voet bent. Oogvoororen.nl opereert door heel Nederland dus twijfel niet over uw woonlocatie. Op iedere gehoortoestel zit 5 jaar lang volledige garantie en u kunt de eerste 60 dagen gratis uitproberen om te kijken of het u bevalt. Heeft u al een bepaald merk in gedachte? Dan beschikt Oogvoororen.nl over dit merk aangezien ieder merk in het assortiment beschikbaar voor u is. Denk aan uw gehoor en maak een kennisgesprek om een hoor test te doen.

Geef een reactie