De perfecte schoenen voor een avondje uit!

Ga jij dit weekend heerlijk uit eten of duik je gezellig met je vrienden, vriendinnen of date de kroeg in? Dan slaat de keuzestress misschien al ligt toe want wat moet je dit keer nu weer aan? Over de kleding heb je inmiddels wel al een beetje nagedacht maar die schoenen.. op welke schoenen ga jij die gezellige avond nu overleven? Hakken zijn natuurlijk zeer elegant en sexy terwijl sneakers je voetjes juist voorzien van wat meer comfort. In blog een aantal tips zodat je weet welke schoenen je kunt aantrekken tijdens jouw avondje uit.

Uiteten of een zittende borrel

Ga je een avondje in stijl dineren? Dan raden we je een paar stijlvolle hakken zeker aan, ook als je niet zo vaak op hakken loopt. Tijdens een etentje zit je voornamelijk en hoef je dus niet constant op je voeten te staan. Daarnaast kan je, mochten je hakken toch stiekem niet helemaal lekker zitten, ze ook nog even snel uit doen onder tafel. Niemand die doorheeft, niemand die het ziet. Schoenen voor deze avond noemen we voor het gemak dus gewoon even ‘zitschoenen’. Deze zitschoenen zijn ook ideaal voor een zittende borrel bijvoorbeeld of bij een avondje uit, zoals een verjaardag, waar je van te voren weet dat er veel gezeten kan worden of dat er zitmogelijkheden zijn. Dus heb je een prachtig paar in de kast staan die je nog nooit hebt aangehad omdat je niet zeker weet hoe lang je het op deze beauty’s volhoudt? Dan zijn deze avondjes uit de beste avondjes om dat gewoon is even uit te proberen. En heb je aan het eind van de avondje toch last van je voeten? Zorg er dan gewoon voor dat iemand je thuis brengt en je kort mogelijk hoeft te lopen.

Kroeg, club of discotheek

Is jouw avondje is actiever dan zitten in een restaurant of bij een borrel? Dan zijn die beauty’s met een hak van 8 cm die nauwelijks zijn ingelopen misschien niet het allerbeste idee. Een avondje uit vraagt behoorlijk wat van je voeten, zeker als je tot in de late (of vroege) uurtjes nog op de dansvloer staat. In dit geval bieden sneakers, zoals de prachtige nieuwe exemplaren uit de Veja dames collectie, uitkomst. Sneakers staan voor een en al comfort en zullen jou dus wel de nacht door helpen. Toch zijn sneakers misschien niet de eyecatcher waar je naar op zoek bent. Je kunt uiteraard ook altijd gaan voor een stoere bikerboots. Deze schoen heb een klein hakje waardoor die toch een soort van elegantie uitstraalt maar zorgt daarnaast ook voor een hele toffe en stoere look. Match deze schoenen met een simpele jeans en een leuk glitter topje of met een jurkje om een hele andere twist aan je outfit te geven.

Kleine tip van ons! Wil je toch graag hakken aan maar ben je niet gewend om op hakken te lopen? Plak met een stukje tape of pleister om je derde en vierde teen aan elkaar vast. Hieronder loopt precies de zenuw waardoor jij last krijgt van je moeten en op deze manier ontlast je deze zenuw. Zere voeten zijn vanaf nu verleden tijd!

Geef een reactie