Whiteboard

Leestijd1 minuut

Whiteboard

Whiteboard is de engelse benaming van een wit schrijfbord. Whiteboards zijn een alternatief voor een traditionele schoolbord, ze worden uitsluitend gemaakt van een kunststof laagje en gelakt metaal en zijn bovendien stofvrij.  Op een whiteboard schrijft men met viltstiften die uitgewist kunnen worden.

Aan een magneetbord kan door middel van magneetjes memo’s, foto’s, notities, kaartjes of andere dingen ophangen worden. Magneetborden worden in allerlei kleuren en vormen gemaakt en zijn heel simpel te bevestigen aan kasten, deuren, muren en wanden. Bij het aanschaffen van een magneetbord zijn magneten vaak bijgeleverd.

Op een schrijfbord kan met krijt of stift geschreven worden. Krijtborden worden gebruikt om iets op te schrijven of te tekenen met krijt in verschillende kleuren. Geschreven boodschappen op een krijtbord zijn uitwisbaar. Op magnetische schrijfborden kan men schrijven met een viltstift, droog wissen en magneten op plakken. Andere moderne schrijfborden zijn presentatie schrijfborden, e-boards en glazen schrijfborden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *